Modele telefoane samsung si preturi

Am un Samsung Galaxy 9 + de 3 Luni si sunetul in timpul convorbirilor telefonice este denaturat. Orice convorbire are sunetul distorsionat (sunetul in telefonul Samsung Galaxi 9 + producătorul Sud-coreean este prezent în ofertele opérateurs şi magazinelor cu numeroase smartphone-uri ieftine şi terminale de nivel mediu, adaptate pentru CEI mai mulţi Utilizatori. În plus, Samsung mizează şi PE o gamă variată de telefoane de Top, astfel că este aproape imposibil să nu găseşti un telefon potrivit în oferta producătorului. Toate telefoanele Samsung DIN Gama Galaxy utilizează sistemul de operare Android, peste care producătorul a aplicat interfaţa proprietară TouchWiz. Aceasta sont un design destul de Spartan, însă incluent numeroase funcţii mai mult sau mai puţin utile care pot fi activer prin diverse Gesturi. Față de anii precedenți, oferta Samsung DIN Gama cu prețuri PANA în 600 Lei este mai restrânsă și mai ușor de înțeles, simplificând astfel sarcina celor care caută un produs accesibil. Un telefon DIN Gama inferioară lansat în Vara lui 2017, Galaxy J3 Pro 2017 rămâne un produs atractiv deoarece are un linistit redus și specificații bune. În plus, Carcasa metalică are un design atrăgător și este oferyă în mai multe Culori, Samsung părând Atât de încântată de rezultat încât a preluat Într-o formă modificată și pentru mai scumpul A6 DIN 2018. CEA mai interesantă noutate îi vizează PE Amatorii de Fotografie deoarece Galaxy S9 oferă o NUMERIQUE Foto cu diafragmă ajustabilă. La fel ca Galaxy S8, Galaxy S9 o NUMERIQUE Foto cu senzor cu rezoluție de 12 MP, dimensiuni de 1/2,5 “, a pixels mari de 1,4 μm, focalizare cu detecție de fază și stabilizare optică. Implementând Două diafragme de F/1.5 și F/2.4 PE Obiectivul cu distanță focală echivalentă de 26mm, Camera Samsung va oferi o performanță excelentă în Lumina scăzută atunci Când va folosi diafragma F/1.5, Dar va permite și captura unor imagini cu o profunzime de Câmp mai mare atunci Când iluminarea este Bună şi permite utilizarea diafragmei mai mici F/2.4.

CEI Care au preferat diagonala compactă a vârfului de gamă antérieur vor trebui să se împace cu ideea că Noul Galaxy S8 este acum mult mai mare deoarece folosește un ecran cu diagonală de 5, 8 “. Ca de obicei, ecranul este AMOLED, însă rezoluția de 2960 x 1440 a pixels este o noutate deoarece raportul de aspect este acum diferit. Așa cum ne-am așteptat de la un vârf de gamă Samsung, dotările sunt de Top: un procesor excellent Exynos 9 octa, 4 GB de Memorie RAM, 64 GB de Memorie internă și o NUMERIQUE Foto Bună. Telefonul oferă o brokeraj Hardware de vârf: un procesor impresionant Exynos 9 octa 9810, Care oferă Patru nuclée Samsung m3 Mongoose, Patru nuclee ARM Cortex-s. a. și o interfață grafică potentă Mali-G72 MP18, 4 GB de Memorie RAM și pana la 256 GB de Memorie internă. Ecranul este un AMOLED de vârf cu diagonală de 5, 8 “și rezoluție de 2960 x 1440 pixeli. Modelul de bază al gamei intermédiare de telefoane Samsung pentru 2018, A8 2018 este un telefon foarte atractiv care ne-a plăcut mult atunci Când l-am testat. Singurul dezavantaj este designul puțin mai neinspirat decat cel al gamei A DIN 2017, însă telefonul strălucește la toate celelalte Capitole. Desigur, Sitiera şi numeroase aplicaţii preinstalate de Samsung, însă cele mai multe dintre acestea sunt inutile.

Unele dintre ele pot fi dezactivate, în timp ce altele pot fi oprite doar prin efectuarea unei operaţiuni de root. Chiar Dacă nu mai este un modèle Nou, Vârful de gamă Samsung DIN 2017 a adus o multitudine de schimbă, în Special de Design.

Updated: February 20, 2019 — 4:00 pm
NEDO Bogra © 2015 FA